Massage i Gentofte til dig der er gravid

At være gravid kan ofte forbindes med ubehag og smerter. Man kan opleve udfordringer med iskiasnerven, have lændesmerter samt ømme ben og fødder. Man kan også have spændinger i ryggen og overkroppen, opleve søvnproblemer og generelt bare føle en uro og anspændthed, som ikke er rar at gå rundt med. Derfor, særligt hvis du er gravid og bosiddende i Nordsjælland, kan det være en god mulighed at få massage i Gentofte.

Når man venter barn, er kroppen i en helt særlig tilstand. Her sker der hele tiden store forandringer, og man kan derfor med stor fordel give sig lov til, at forkæle sig selv med en fast graviditetsmassage. Den blide og lindrende behandling kan løsne op for ømme muskler og led i afslappende, trygge og rolige omgivelser. Vælg en massageterapeut, der tager udgangspunkt i dig og dine behov. På den måde skabes en dialog der sikrer, at du får den bedste og mest effektive behandling.

 Massage på en særlig briks

En graviditetsmassage foregår på en specialdesignet briks, hvor man kan ligge på maven, uden at det generer dig eller baby. Desuden findes der særlige graviditetspuder, der kan afhjælpe ledsmerter og øm nakke. Ydermere kan denne fremme dit energiniveau ved at stimulere blodcirkulation og lymfesystem. Så hvis du er gravid og bosat i Nordsjælland, er det den ultimative forkælelse at finde massage i Gentofte, som kan gøre din graviditetsperiode bare en smule lettere.

Brug en time med god samvittighed på dig selv, hvor du kommer helt ned i gear og kobler af. Tilmed finder dette sted i et trygt, rart og roligt miljø, hvor du er centrum for begivenhederne.

Få massage i Gentofte, næsten uanset hvilket stadie i graviditeten du er på. Kontakt din læge, hvis du er i tvivl om du bør undlade at få massage. Dette kan være ved bækkenløsning, feber eller stærke kontradiktioner.